5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Kuran okuyup laptop kazandı

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi'nin düzenlediği Kur'an-ı Kerimi en güzel okuma yarışmasında dereceye girenler ödül aldı. Miniklerin tiyatro gösterileri de vardı. Miniklerin tiyatro gösterileri davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi'nin düzenlediği Kur'an-ı Kerimi En Güzel Okuma Yarışması'nın finali Belediye Kültür Sineması'nda gerçekleştirildi. Finalde 11 bayan yarıştı.

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Hanım Üyeler Sorumlusu Ayşe Ferda Dayı, yarışma hakkında ve Kur'an-ı Kerimi okumanın önemini belirten bir konuşma yaptı. Dayı, Kur'an-ı Kerim'in insanlara yol gösterici olmasının yanı sıra sevgi ve kardeşliğe önem verdiğini söyledi.

Tüm finalistlerin Kur'an-ı Kerim okumasının ardından jürinin verdiği oylarla birinci belli oldu. Yarışma sonunda jüri, Deniz Dedeoğlu'nun Kur'an-ı Kerimi en güzel okuduğunu açıkladı.Deniz Dedeoğlu birinci olarak bir dizüstü bilgisayar kazandı. Dedeoğlu'nun hediyesini Anadolu Gençlik Derneği Hanım Üyeler Sorumlusu Ayşe Ferda Dayı verdi. Yarışmada Sevgi Koyuncu ikinci olurken, Hayrunnisa Zeliha Koyuncu da üçüncü oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 17:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?