5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Kurum müdürlerine yeni düzenleme

ISPARTA İL GENEL MECLİSİNDE KURUM MÜDÜRLERİNE YENİ DÜZENLEME

AK Parti Grup sözcüsü Osman Zabun, kurum müdürlerinin Isparta'da İl Genel Meclisi toplantılarına katılmaları için düzenleme içerisinde olduklarını söyledi.

Yılda 11 kez toplanıp ayda ortalama 5 gün süren oturumlarda, gündem maddelerini görüşen İl Genel Meclisi'nde kurum yetkililerinin sandalyelerin boş kalması çalışmaların verimliliğini düşürdüğü belirtilmişti. Özellikle, kamu hizmetlerine ilişkin muhalefetten gelene soru önergelerine cevap verecek kurum müdürü bulunmamasından üyeler ve Meclis Başkanı Kadir Dal tepki gösterdi.

Daire müdürleriyle iletişim noktasında bir sorun yaşamadıklarını belirten AK Parti Grup Sözcüsü Osman Zabun, kurum müdürlerini işlerinden almak gibi gayelerinin olmadığını söyledi.

"Hem Meclis çalışmaları esnasında daha verimli düzeye ulaşmak, hem de daire müdürlerini işlerinden alıkoymamak için çalışma içerisine girdik. Bizim için önemli olan daire müdürlerinin veya yetkililerin baştan sona kadar toplantıları takip etmeleri değil. Meclis'te prensip olarak önergeleri ilk oturum gününde veriyoruz. Bundan böyle oturumların bir gününü büyük ihtimalle salı günlerini soru önergelerine ayıracağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 10:05:01
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 10:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?