5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Lise öğrencisinden büyük başarı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Serbest Güreş Şampiyonası'nda Kolej öğrencisi Türkiye şampiyonluğunu elde etti. 

2-5 Haziran tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen 12-13 yaş Serbest Güreş Türkiye birinciliği müsabakalarında; Lise birinci sınıf öğrencisi Muhammed Ateş, 59 kiloda Türkiye birincisi olmayı başardı. 

21 ilden çok sayıda sporcunun katıldığı yarışmalarda altın madalya alarak Türkiye birinciliğini elde eden Muhammed Ateş, okul yönetimi tarafından da ödüllendirildi.

Konu ile ilgili basın toplantısı yapan Kolej Müdürü Hasan Korkmaz, öğrencisi Muhammed Ateş'i tebrik ederek, "Öğrencimizin bu başarısı milli takımda kapıyı aralama manasına geliyor" şeklinde yorumladı. Isparta'da Türkiye derecesi çıkmasının kendileri için büyük gurur olduğunu vurgulayan Korkmaz, "İkinci Hamza Yerlikaya, Isparta'dan çıkacak" dedi. 

Okul Müdürü Hasan Korkmaz, Muhammed Ateş'i başarısından dolayı okul aile birliği ve yönetim kurulu olarak 400 YTL ile ödüllendirdiklerini ve okulda burslu eğitim gördüğünü açıkladı. 

Hedefinin milli takımda yer almak olduğunu söyleyen Muhammed Ateş ise, kendisine destek veren ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 16:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?