5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Mayıs ayında kayak keyfi!

Isparta Doğa Sporları Kulübü Başkanı Yusuf Güngör, Isparta yakınlarındaki Davraz Kayak Merkezi'nin zirveye yakın bölümünde hala kayak yapılabildiğini bildirdi.

Yusuf Güngör, yaptığı açıklamada, Isparta Doğa Sporları Kulübü ile Antalya'daki Toros Doğa Sporları Kulübü'nden 21 sporcuyla hafta sonunda Davraz'ın zirvesindeki pistlerde kayak yaptıklarını belirtti. Kar üzerinde kamp kurduklarını anlatan Güngör, şunları kaydetti:

''Isparta ve Antalya Doğa Sporları Kulübü'nden 21 sporcu hafta sonunda Davraz'da kayak yaptık. Önce kamp kurduk, sonra 2615 metre rakımlı Oğlaktaşı tepesinden 2040 metreye kadar snowboardla kaydık. Kar çok güzeldi. Davraz'da Mayısta bile kayılabiliyor. Mekanik tesisimiz olmadığı halde kayak sporunu yaptık. Mekanik tesislerimiz doğru noktalarda olsaydı, kayak sezonunu daha da uzatabilirdik. Maalesef Davraz'a telesiyejler yanlış noktalara kuruldu.''

Yusuf Güngör, kulüp olarak Davraz'ın tanıtımı için çalışmalar yaptıklarını ve spor kulüplerini Davraz'a davet ettiklerini belirtti. Güngör, ''Buraya bir kez gelen sporcu, daha sonra arkadaşlarıyla da geliyor'' dedi.

AA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 10:21:07
Güncelleme :6 Mayıs 2008 Salı 10:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?