5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Mesleki eğitimde Isparta lider

Milli Eğitim Bakanlığı’nın her yıl meslek liseleri arasında düzenlediği Proje Tabanlı Beceri Yarışması’nın bölge finali bu yıl Isparta’da yapılacak.

Edinilen bilgilere göre, meslek ve teknik liseler arasındaki Proje Tabanlı Beceri Yarışması için proje başvuruları 23-27 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Projeler, 23-27 Mart 12009 tarihleri arasında Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nce değerlendirilecek. Başarılı görülen projeler ise bölge finaline katılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Adana, Antalya, Burdur, Osmaniye, Karaman ve Mersin illeri bölge finalinin bu yıl Isparta’da yapılmasını kararlaştırdı. Buna göre Adana, Antalya, Burdur, Osmaniye, Karaman ve Mersin illerinden gelecek projeler 4-8 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da yarışacak. Bölge finalinde 400’e yakın projenin sergilenmesi bekleniyor. Meslek ve teknik liseleri arasındaki beceri yarışması tasarımda verimlilik, hizmette verimlilik, bilgi ve iletişim teknolojisinde verimlilik, üretimde verimlilik ile sağlık hizmetlerinde verimlilik grubunda 50 alanda yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 12:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?