4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

Mezarlıklar ilaçlanıyor

Isparta Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ziyaretçi sayılarının arttığı mezarlıklarda ilaçlama ve temizlik çalışmalarına ağırlık verdi.

Isparta Belediyesi ekipleri, şehir merkezindeki mezarlıkların tamamını yabani ve kuruyan otlardan temizledi. Ramazan ayı öncesi ziyaretçi sayılarının arttığı mezarlıklarda ayrıca haşere ile mücadele de başlatıldı. Temizlik İşleri ile Mezarlıklar Müdürlüklerinin ortaklaşa yürüttüğü program çerçevesinde tüm mezarlıklar için ilaçlama programı yapıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaklaşan Ramazan ayının tüm vatandaşlara huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu. Mezarlıklarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Günaydın, “Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde halkımızın ebediyete intikal etmiş yakınlarına bir fatiha okumak için mezarlıkları ziyareti yoğunlaşmaktadır. Bu vesile ile Mezarlıklarda bulunan yabani otlar temizlenerek halkımızın ahirete intikal etmiş yakınlarının mezar başlarına gitmelerinde büyük bir kolaylık sağladık. Bu çalışmalarımıza paralel olarak vatandaşlarımızın dualarını yaparken rahatsız edecek olan sinek ve benzeri haşerelere karşı da önlemlerimizi aldık” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 22:00:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?