5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Öğrenciler fidan dikti

Isparta Belediyesi Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından yapılan çalışma kapsamında Hilmi Dilmen İlköğretim Okulu öğrencileri ile fidan dikimi yapıldı.

Ispartalı vatandaşlara, kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olacak proje kapsamında üniversitede okuyan öğrenciler, minik ellerle beraber Çayboyunda fidan dikimi gerçekleştirdi. Törende konuşan Hilmi Dilmen İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Halit Turan, yapılan çalışmadan dolayı Isparta Belediyesine teşekkür ederek, yapılan bu davranışın tüm halka örnek olması gerektiğini söyledi.

Fidan dikim törenine katılan minik öğrenciler ise, bugün diktikleri ağaçların yarın kendilerinin hayatlarını kurtaracaklarının altını çizerek şunları söylediler. “bugün buraya ağaç dikmek için ağabeylerimiz ve ablalarımızla buraya ağaç dikimine geldik. Bugün diktiğimiz fidanlar yarın bizim daha iyi bir hayat sürmemizi sağlayacak. Belediye Başkanı Hasan Balaman’a bu fidanları bizlere sağladığı için teşekkür ediyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 17:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?