5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Öğretim üyesine hazin tören

Isparta yakınlarında dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Süleyman demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültes Dahili tıp bilimleri Bölümü radyasyon Onkolojisi Anabilim dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Fatma Ataman için Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde bir tören düzenlendi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ersin Uskun, Ataman’ı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Ataman, 2007 yılından itibaren SDÜ’de görev yapıyordu. Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda başarılı çalışmaya imza atan Ataman, SDÜ’de de Radyasyon Onkolojisi alanında önemli çalışmalar yapmıştır. Üzüntümüz büyüktür. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum.”dedi.

Rektör Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ise kendisini 2 yıl gibi kısa bir sürede sevdiren Ataman’ın önemli çalışmaların altına imza attığını kaydederek, değerli bir bilim insanını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Rektör Baydar, Ataman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve SDÜ camiasına başsağlığı diledi.

Törene Yükseköğretim Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Rektör Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vecihi Kırdemir, Prof. Dr. Mehmet Ali Koyuncu, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Kutluhan, başhekim yardımcıları, dekanlar, hastane müdürleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Konuşmaların ardından Ataman’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi İzmir’e gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?