30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Öğretmenlere makyaj hediyesi

ÖĞRETMENLERE MAKYAJ HEDİYESİ

Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere ilginç bir sürpriz hazırladı.

Saç bakımı ve makyaj eğitimi alan 90 öğrenci, okulda görevli 54 bayan öğretmenin saç bakımı ve makyajını yaptı. Okul Müdürü Özlem Cımık, saç bakımı ve güzellik bölümünde 90 öğrencinin bulunduğunu belirterek,”Öğrencilerimiz bu güzel günde öğretmenlerine farklı bir hediye sunmak istediler. Öğrencilerimiz hünerlerini bizim özel günümüzde, bize armağan olarak gösterdiler” dedi.

Okulda 54 kadın öğretmen bulunduğunu belirten Cımık, öğrencilerin, öğretmenlerine hem saç, hem de cilt bakımı yaptıklarını iletti. Öğretmenlerin alacağı en güzel hediyenin öğrencilerinin başarısı olduğunu söyleyen Cımık, “Bir öğretmen için öğretmenler gününde alacağı en büyük hediye, eğitim verdiği, emek harcadığı öğrencisinin aldığı eğitimi en iyi şekilde sergileyebildiğini görmesidir. Öğrenciler bugün bize bunu gösteriyorlar. Aldıkları eğitimleri bize yansıtıyorlar” dedi.

Okul öğretmenlerinden Ülkü Melek Kolukırık, öğretmenlik hayatında en güzel hediyeyi aldığını söyledi. Öğretmenlerin de motivasyona ihtiyacı olduğunu belirten Kolukırık, anlamlı bir hediye aldıklarını aktardı. Öğretmen Serap Karagöl de, daha önce böyle bir hediye almadığını, öğrencilerden maddi değil, manevi açıdan anlam taşıyan bir hediye almanın daha gurur verici olduğunu söyledi.

ÖĞRETMENLERE MAKYAJ HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 17:12:00
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 17:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?