5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Öldürmekle bitmiyor!

AK PARTİ ISPARTA DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI

Ak Parti Isparta İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Partili Milletvekili Haydar Kemal Kurt, kişilerin beceriksizliğinin partiyle bağlanamayacağını söyledi.

AK Parti İl Danışma Meclis toplantısı Halıkent Mahallesi'nde bulunan Bakkallar ve Bayiiler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz ise yıllardır çözülemeyecek sorunları çözdüklerini belirterek, “Hiçbir zaman şehitleri incitecek bir davranış içerisine girmedik.”dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, demokratik açılımın istismar edildiğini söyledi. “Mevcut seçilmişler içerisinde yetersiz olanlar olabilir. Bu kişilerin beceriksizliğidir. Bu durum muhalefetle aynı çizgide yürümeyi gerektirmez”diyen Kurt sözlerini şöyle sürdürdü; “ Kişilerin yanlışlıklarını partiyle bağdaştırmak doğru değildir. Bugüne kadar ciddi emekler verildi ve bu emeği heba etmeyelim”

AK Parti hükümetinin 30 yıldır Türkiye'nin belası olan terör örgütüne yönelik kökten çözüm üreteciğini söyleyen Kurt, “Hiçbir zaman milli beraberliği zedeleyecek bir çalışma içine girmedik.”dedi.

AK Parti Milletvekili Sait Dilek ise, “Türkiye'ye ve Isparta'ya yapılan hizmetleri hepimiz görüyoruz. Ulaşımda gelinen nokta belli, üniversitemiz her geçen yıl büyüyor. 4 yılda 65 bin öğrenciyi hedefliyoruz.”dedi.

Toplantıda katılımcılara demokratik açılım ile ilgili bilgiler veren AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz, PKK terör örgütü ile asla pazarlık yapılmayacağını belirterek tek verilecek unsurun ise sevgi olacağını vurguladı. 30 yıllık mücadele sonucunda sivrisinekleri öldürmekle bir yere varılmadığını anladıklarını söyleyen Gündüz, “ Terörün ülkemize maliyeti 300 milyar dolar. Bu para hesabıdır. Dul kalan bacımız, yetim kalan çocuklarımız, evlatsız kalan ana-babalarımızın ızdırabının bu rakamın içinde yeri yok. Öte yandan terörün ürküttüğü, korkuttuğu bölgeye gidecek, ülkeye gelecek yatırımların da hesabı buna dahil değil. Eğer katma değerini hesaplarsanız 1 trilyon dolardır terörün Türkiye'ye maliyeti. Bu hepimizin cebinden çıkıyor. Terörün, ekonomik, sosyolojik, psikolojik ve hepsinden de önemlisi dış lojistik desteğini keserek terör belasından Türkiye'nin kurtarılmasını sağlayacağız.”dedi.

AK PARTİ ISPARTA DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 16:49:00
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 23:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?