5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

On saniyede kuyumcu soygunu!

Isparta'da bir sarraf dükkanı gündüz vakti inanılmaz bir şekilde soyuldu. Soyguncular 10 saniye gibi kısa bir sürede bilezikleri alarak ortadan kayboldu. Soygun olayı saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre 3 kişi oldukları tahmin edilen kadın soygunculardan ikisi kapının önünde oturmakta olan iş yeri sahibine bir şeyler sorup oyalarken, diğer soyguncu hızla içeri girerek vitrinden 26 adet bileziği aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Dükkan sahibi olayı 30 dakika sonra fark ederek polise haber verdi. Isparta'da Belediye İşhanı altında faaliyet gösteren Yarar Sarrafiye'de yaşanan soygun olayının 10 saniye gibi kısa bir sürede gerçekleşmesi herkesi şaşırttı.

İş yeri sahibi Hakan Yarar(20) akıllara durgunluk verecek bir soygun olayı yaşadıklarını belirterek, "Soyguncular elemanımızın bir anlık dalgınlığından faydalanarak içeri girip bilezikleri almışlar. 26 adet bilezik çalınmış. Güvenlik kamerasının görüntülerini izlerken gözlerimize inanamadık. Bayan soyguncu çok rahat ve soğukkanlı bir şekilde soygunu gerçekleştiriyor. Tesellimiz vitrindeki diğer mücevheratları almaması." dedi. Isparta Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri iş yerinden parmak izi alırken, bayan soyguncuları arama çalışmaları başladı.

CHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 17:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma çekmez IP: 88.231.88.xxx Tarih : 28.04.2008 10:20:13

haberi görünce çok şaşırdım bende daha önce kuyumcuda çalıştım hırsız bilezikleri alırken hiçmi sesi gelmedi ben inanamıyorum