30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Öner'in çileden çıktığı an!

MÜDÜR GELMEDİ VALİ ÇİLEDEN ÇIKTI

Isparta Yerel Sulak Alan Komisyonu Toplantısı, valilik toplantı salonunda İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Koordinasyonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Vedat Yeğen'in katılmadığını öğrenen Vali Ali Haydar Öner sert tepki gösterdi.

İsparta Yerel Sulak Alan Komisyonu Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Vali Ali Haydar Öner, Isparta'daki sulak alanları belirlediklerini ve yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini söyleyerek, bölgedeki su kuyularının olumsuz etkilerini tartıştıklarını anlattı.

Su Ürünleri Araştırma Merkezi Müdürünün toplantıya katılmadığını öğrenen Vali Öner, "Sağlık problemi ne zaman düzelecek müdürün? Her şeyden üstün mü sizin enstitü müdürünüz. İstediği zaman gelir istediği zaman gelmez mi? Ne biçim bir görev anlayışı? Devlet içinde devlet mi olacak?" diye tepki gösterdi.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Vedat Yeğen'in sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmaması nedeniyle enstitünün sunumunu Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Hasan Bostan yaptı.

Vali Öner, daha sonra Vali Yardımcısı İzzet Ercan'a talimat vererek 'Vedat Yeğen'in davet edilip de katılmadığı toplantıları belirleyelim, savunmasını alalım' dedi

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 10:01:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 10:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?