5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Otobüs küçük çocuğun ayağını ezdi!

Isparta'da halk otobüsü, yol kenarında ailesi ile birlikte yürüyen 2.5 yaşındaki küçük bir çocuğun ayağını ezdi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta'da Hastane Caddesi'nde dedesi Mehmet Baysal ve anneannesi Faden Baysal ile birlikte yol kenarında yürüyen İsmet Enes Çeltik, şehir içi servisi yapan otobüs yanlarından geçtiği sırada yere düştü.

Bu sırada otobüsün arka tekeri küçük çocuğun ayağının üzerinden geçti. Bacakları ezilen küçük çocuk, dedesi tarafından hastaneye götürüldü.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünde acilen ameliyata alınan Enes'in sağ ayağında dolaşım sorunu ortaya çıktı. Doktoru Doç. Dr. Asım Aydın, başarılı bir ameliyat geçirildiğini ancak Enes'in henüz sakat kalma tehlikesini atlatamadığını bildirdi.

Küçük Enes'in babası İhsan Çeltik, sorumluluğu olan halk otobüsü şoföründen davacı olacaklarını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 11:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ertuğrul akçeşme IP: 85.98.94.xxx Tarih : 12.07.2008 23:44:01

ben ıspartada özel halk otobüsü işleticisiyim ve burada yazanların hepsi yalandır hata tamamen ailededir çocuk otobüsün yanına düşmüştür şöför arkadaşta görmemiştir ve ayağını ezmiştir bunda şöförün suçu ne acaba bizde çocuk besliyoruz insaf yahu her suçuda bize yıkmayın lütfen ben günde 16 saat çalışıyorum çocuklarım benim gibi olmasın okusun diye ama siz bir kalemde silin bizi ve de emeklerimizi ne de olsa şöförüzya biz bu maçı baştan kaybettik yani