30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Özdemir cinayeti aydınlanıyor

ÖZDEMİR CİNAYETİNDE ŞÜPHELİ BEŞ KİŞİ ADLİYEDE

Isparta'da, öldürülmüş olarak bulunan gencin katil zanlıları yakalandı. 10 Temmuz 2010 tarihinde, Isparta Dere Mahallesi eski Gölcük yolu üzeri ormanlık alanda çok sayıda bıçak darbesi almış ve boğazı kesilmiş şekilde bulunan 20 yaşındaki Mustafa Özdemir'in öldürülmesi olayına ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekibi, cinayet faillerinin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, cinayet olayını 7 Temmuz günü gecesi O.Y., G.G., G.Ç., E.K. ve H.B. isimli şahısların gerçekleştirdiklerini tespit ederek 12 Temmuz'da operasyon başlattı. Operasyonda O.Y., G.Ç., E.K. ve H.B. isimli şahıslar aynı gün, firari şüpheli olarak aranan G.G. isimli şahıs 14 Temmuz günü saklandığı evde yakalandı. Şüphelilerin cinayet olayında kullandıkları sanılan iki kanlı bıçak

ve maktülün üzerinden aldıkları 2 cep telefonunu gömdükleri yerde bulan polis, yeşil renkli kartal marka otoya da el koydu. Ek gözetim süresi alınan şüpheliler ilk sorgularını müteakiben adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 17:27:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 09:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?