5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Özel idare birim müdürleri açıklandı

Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Köy Hizmetlerinin İl Özel İdaresine bağlanmasından sonra meydana gelen birim müdürlerini açıkladı. 

Vali Uzun, Valilik binasında düzenlediği basın toplantısında Köy Hizmetlerinin İl Özel İdaresine bağlanmasından sonra meydana gelen birim müdürlerini açıkladı. Vali Uzun toplantıda, 5302 sayılı İl Özel İdare Yasası'nın çıkmasından sonra müstakil olan Köy Hizmetler İl Müdürlüğünün İl Özel İdareye bağlanması dolayısıyla norm kadroların yeniden tespit edildiğini ve yeni görevler verilerek atamaların yapıldığını söyledi. Buna göre Köy Hizmetlerinin tamamen ortadan kaldırılarak, İl Genel Meclisi Genel Sekreterliğine bağlı olarak çalışacağını kaydeden Uzun, "Her birim kendi başına çalışacak. Bunun rahat, esnek ve verimli olması için her birimi müstakil olarak çalışması sağlanacak. Ben bu durumun hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Vali Uzun tarafından asaleten atanan İl Özel İdaresi Birim Müdürleri şöyle; İbrahim Yıldırım Genel Sekreter Yardımcısı, Şebnem Özdoğan Mali Hizmetler Müdürü, İsmail Hakkı Kahraman Destek Hizmetleri Müdürü, Hayrettin Alan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü, Recep Çetin Ruhsat ve Denetim Müdürü ve Süleyman Uçar Encümen Müdürü. 

Vekatelen atananlar ise; Sabri Zengin İnsan Hakları ve Eğitim Müdür Vekili, Faruk Cingöz Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili, Tufan Uysal İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili, Mehmet Gökçe Plan, Proje, Yatırım İnşaat Müdür Vekili, Abdullah Çelik Hukuk Müşavir Vekili. Müdür ve vekillerin görevlerini öğrenmesinden sonra Vali Şemsettin Uzun Genel Sekreterin açıklanmadığını belirtti. Genel sekreteri bir hafta içerisinde açıklayacağını söyleyen Vali Uzun göreve yeni atanan kişilere başarılar diledi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 16:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa çatal IP: 195.175.37.xxx Tarih : 26.01.2007 20:27:33
Bu kadar saçmalık olmaz bence genel sekreterin ibrahim yıldırımın olması lazımdı yıllarca emek vermiş birinin yerine bu konuda bilgisi olmayan birinin getirilmesi saçma