5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Park düşmanları takipte!

‘Ispartamıza sahip çıkalım” sloganı ile kamu mallarının korunması için bir dizi önlem alan Isparta Belediyesi, kamu mallarına zarar verenlere karşı mücadele başlattı.

Gülcü Mahalle Muhtarı Hüseyin Eroğlu’nun mahallesindeki yeşil alan ve parklardaki tahribatlarla ilgili olarak verdiği şikayet dilekçesi üzerine harekete geçen Isparta Belediyesi, ‘Özel Ekip’ oluşturdu.

YEŞİL ALANLAR HALKIN ÖZ MALI

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, yaz aylarının vazgeçilmez mekanlarından olan mesire yerlerinin korunması gerektiğini belirterek, “Yeşil alanlar halkımızın öz malıdır” dedi. Vatandaşların bu yerlerde yapılan tahribatları kendilerine bildirmelerini isteyen Aydoğdu, şunları söyledi:

“Bir insanın öz malını korumasından başka doğal bir şey de yoktur. Bizler halkımızdan parklara yapılan tahribatlarda kendilerinin birebir muhatap olmasını istemiyoruz. Tahribat yapanları bizlere bildirmeleri yeterlidir. Bu konuda duyarlı olan Gülcü Mahallesi muhtarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

BELEDİYEYE BİLDİRSİNLER

Mahallesinde bulunan yeşil alandaki kamelya, oturma grubu ve çocuk oyun ünitelerinin tahrip edildiğini belirten Gülcü Mahalle Muhtarı Hüseyin Eroğlu, belediyeye bir vatandaş olarak şikayet dilekçesi verdiğini söyledi. Eroğlu, “Birkaç kendini bilmez mesirelik alanda bulunan kamelya, oturma gurupları ve oyun aletlerini tahrip etmekte ısrar ediyorlar. Vatandaşlarımız da yeşil alanlarda bu tip tahribat yapanları belediyeye bildirsin” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 18:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?