5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Polis eşleri hünerlerini sergiledi

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 163. yıldönümü nedeniyle düzenlenen tatlı yarışmasında polis eşleri hünerlerini sergiledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü Isparta'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinliklerden biri de teşkilat mensuplarının hanımları arasında düzenlenen tatlı yarışması oldu.

Emniyet Merkez Binası Yemekhanesi'nde düzenlenen yarışmaya 42 polis eşi katıldı. Birbirinden güzel baklava, yaş pasta ve süt tatlılarının yer aldığı yarışmada uğur böcekli pasta ile üzerinde 10 Nisan Polis Haftası yazılı Türk Bayrağı'nın resmedildiği pasta ilgi odağı oldu.

Yarışma öncesi bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, "163. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu yarışmadan ötürü hepinize teşekküre diyorum. Bizler kutlamalarımıza siz polis eşlerini ve çocuklarını da dahil ediyoruz. Sizin mutluluğunuz beylerinizin özverili çalışmalarına katkıda bulunuyor. Bu tatlıların hepsi benim için aynı değerde" diye konuştu.

Seyhan'ın konuşmasının ardından yarışmaya geçildi. 42 tatlı çeşidinin yer aldığı yarışmanın jüri üyeliğini Mehmet Ali Karabay'ın başkanlığında Aysel Kaya, Mehmet Kaya Duran ve Ramazan Göde yaptı.

Jüri üyeleri görünümü ve lezzeti en güzel tatlıyı seçmekte hayli zorlandı. Yarışmanın sonuçlarının bugün açıklanacağı ve Belediye Kültür Sineması'nda düzenlenecek programda dereceye giren polis hanımlarına ödüllerinin verileceği öğrenildi.

 

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 17:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?