30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Polise çekiçli saldırı!

POLİSİ ÇEKİÇLE YARALADI

Isparta'da bir polis, akrabasının çekiçli saldırısına uğradı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine bağlı görev yapan polis memuru Ayhan Çetinkaya, gece nöbetinden çıkıp Çünür Mahallesi'ndeki TOKİ Evleri C-1 Bloktaki evine gitti ve uykuya daldı. İzmir'den geldiği öğrenilen ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki akrabası Sinan S.'de sabah saat 09.30 sıralarında elindeki çekiçle uyuyan polisin başına vurdu. Darbenin etkisiyle uyanan polis memuru eşi ve komşularının da yardımıyla akrabasını elinden kelepçeleyerek etkisiz

hale getirdi. Gülkent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Ayhan Çetinkaya'nın başına dikiş atıldı. Çetinkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Arbede sırasında omuzu çıkan Sinan S.'nin ise Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, polis memuru ile akrabası arasındaki husumetin ne olduğunu henüz bilmediklerini, konuyla ilgili çalışmanın devam ettiğini bildirdi.

POLİSİ ÇEKİÇLE YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 14:02:00
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 14:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?