5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Polisler tatbikatı gerçek sandı

ISPARTA Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, hiçbir ekibe bilgi vermeden polis haber merkezine, telsizlerden kent merkezindeki bir kuyumcuda silahlı soygun anonsu geçirtti. Adresi duyar duymaz harekete geçen ekipler olay yerine 1.5 dakikada vardı.

Durumun tatbikattan ibaret olduğunu olay yerinde öğrenen ilk ekip, çok kısa sürede geldiği için hakettiği teşekkürü de Emniyet Müdürü Seyhan'dan aldı.

Bugün saat 12.30 sıralarında Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, polis telsizinden Cumhuriyet Caddesi’nde Adem Ünal’a ait Ünallar Kuyumculuk'ta 2 kişi tarafından silahlı soygun yapıldığı anonsunu geçti. Harekete geçen ekipler, şehrin tüm giriş ve çıkışları tutarken, bir ekip de olay yerine gitti. Olay yerine ilk gelen polis ekibi 1.5 dakika gibi kısa bir zamanda bunu başardı. Ekipler, olayın tatbikat olduğunu burada öğrendi. Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, tatbikattan habersiz olan, ancak kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekiplerini tebrik etti.

Kuyumcu Sahibi Adem Ünal, “Gerçekten inanılmazdı. Bu kadar kısa sürede ekip geleceğini bilmiyordum. Polisimize olan güvenimiz bu tür tatbikatlarla daha da artıyor. Onlara minnettarız” dedi.


 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:36:40
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 18:50:24