5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

S. Demirel Bulvarı'nda yol çalışması

Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki 154. Cadde ile 109. Cadde'yi birleştiren kavşakta yaşanan trafik kazaları üzerine alanda genişletme çalışmaları başlattı. 

Kavşağın dar olması ve 154. Cadde'nin trafiğe açılmasıyla yoğunlaşan trafik nedeniyle istenmeyen kazaların meydana gelmesi, Isparta Belediyesi'ni harekete geçirdi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, kavşakta genişletme çalışmaları başlattı. Orta refüj ve kaldırımlarda yapılan yeni düzenlemeyle kavşak genişletilirken, bu noktaya Zabıta Müdürlüğü Trafik Şefliği de sinyalizasyon kuracak. Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Akkoç, söz konusu kavşakta yapılan düzenlemenin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti. 

Şehir içerisinde düzenleme yapılması gereken yerlerin sırasıyla düzenleneceğini söyleyen Akkoç, "Şehir içi trafik akışının rahat bir şekilde sağlanabilmesi, halkımızın üzücü kazalar yaşamaması için elimizden gelen her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Yeni düzenleme yaptığımız bu kavşağımıza sinyalizasyon kurarak meydana gelebilecek kazaları önlemiş olacağız. Bu noktada ayrıca kaldırım ve orta refüjlerde yeni bir düzenleme yapılarak, yol genişletmesi gerçekleştirildi" dedi.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 17:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?