5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Sağlıkta e-posta dönemi

Isparta Sağlık İl Müdürlüğü, gerçekleştirdiği proje ile internet ortamında elektronik posta göndererek vatandaşlara sağlık konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor.


Isparta Sağlık İl Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal, Aile Hekimliği taraması sırasında ailelerden e-posta adreslerini alarak sağlıkla ilgili tüm bilgilerin internet ortamından aktarılacağını açıkladı. Aile hekimliği kapsamında gerçekleştirilecek projede her evden en az bir bireyin elektronik e-posta adresini alacaklarını ifade eden Sağlık Müdürü Önal, "Oluşturacağımız internet ağından sağlık konusunda bilgiler göndererek vatandaşları bilinçlendireceğiz" dedi.

Projeye hakkında bilgi veren Sağlık Müdürü Önal, "Aile hekimliği için önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatacağız. Çalışmada nüfus taraması yeniden yapılacak. Ailelerde nüfus taraması yapılırken her evden en az bir bireyin e-posta adresini alacağız. Böylece hem internet kullanıcıların sayısını tespit edeceğiz hem de Sağlık İl Müdürlüğü internet ağı oluşturacağız. Halkın bilmesi gereken yaptığımız ve yapacağımız her çalışmayı internetten kendilerine göndereceğiz. Bu şekilde hangi alanlarda bilgilenmeleri gerektiği konusunda duyarlı olacaklar ve daha da bilinçlenecekler" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 17:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?