30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Sahte gül suyu ürettiler

SAHTE GÜL SUYU ÜRETTİLER

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, İstanbul'da Rosense markasını taklit ederek piyasaya sahte gül suyu sunan firmanın tespit edilmesi için çalışmaların başladığını söyledi.

İstanbul'da bir firmanın Rosense markası altında sahte gül suyu üretip satışa sunduğu bilgisi üzerine Gülbirlik harekete geçti. Yapılan araştırmada, 8 TL'den satılan Rosense marka doğal gül suyunun sahte marka ile 2 TL'den satıldığı bilgisine ulaşıldı. Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, Rosense markasını taklit ederek piyasaya sahte gül suyu sunan firmanın tespit edilmesi için çalışmalara başlandığını ifade etti. Gülbirlik'in gül suyunun 8 TL'den bazı alışveriş merkezlerinde ise 10 TL'den satıldığını

belirten Tamer, şunları söyledi: "İstanbul'da Rosense adı ile yapılan sahte gül suyunun 2 TL'den satışa sunulduğu bilgisine ulaşır ulaşmaz harekete geçtik. Arkadaşlarımız markamızı kullanarak kalitesiz mal sunan firmayı araştırıyor. Sahte gül suyu ile Ispartamızın ve firmamızın adının lekelenmesine asla izin vermeyeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 17:42:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 17:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?