5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Sahurda yandı iftarda yine kuruldu

Isparta Belediyesi 5. Geleneksel Ramazan ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinin yapıldığı çadırda elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. 

Bugün sabaha karşı bir anda alevler arasında kalan çadır içerisinde bulunan masa ve sandalyelerin yanı sıra ses ve ışıklandırma cihazları da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Olayı duyunca üzülen Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Yangın, zelzele, sel baskını gibi doğal felaketlerin ne zaman nerede geleceği hiç belli olmuyor. Hepimizin yüreğini ağzına getiren sabah ki deprem sarsıntısından sonra sahur vakti bu tür bir felaketle karşı karşıya kalmamız bunun en güzel örneği. Sonuçta sadece mal kaybı vardır, can kaybı yoktur. En büyük tesellimizde budur. Yeni çadırlar kurulur, cihazlar temin edilir. Her şeye kaldığı yerden devam edilir dedi. 

Vakit kaybetmeden iftar vaktine kadar yeni bir çadır kurduklarını belirten Başkan Balaman, halkımızı asla mağdur etmeyiz. Çünkü bu sofra öyle sıradan bir sofra değil. Bu sofra irfan sofrası, iftar sofrasıdır. Tüm halkımızı yine etkinliklerimize ve iftarımıza son güne kadar bekliyoruz ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 17:19:19
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 17:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?