30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Sakarya Fırat'la şöhreti yakaladı

SAKARYA FIRAT'LA ŞÖHRETİ YAKALADI

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Atabey Çayırlımescit'te Sakarya-Fırat dizinin oyuncu, yönetmen ve teknik ekibi ile bir araya geldi. Geceye güzel oyuncu Ceren Hindistan damgasını vurdu.

İşletmeciliğini Mustafa Yaman'ın yaptığı Çayırlımescit Alabalık tesislerinde Sakarya -Fırat dizisi ekibiyle yemek yiyen ITSO Başkanı H.Hüseyin Kaçıkoç ve beraberindekiler FB-GS derbisini de birlikte izlediler.

Yemeğe katılanlar arasında dizinin başrol oyuncusu Ceren Hindistan, tüm dikkatleri üzerine topladı. Dizide 'Nihan Tekintaş' ismi ile bir avukat karakterini canlandıran Ceren Hindistan, medya mensuplarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hindistan güzelliği ve inceliği ile herkesin ilgisini ve takdirini kazandı. Isparta insanının sıcak kanlı ve misafirperver olduğunu kaydeden Hindistan, "Dizi çekimlerinden fırsat buldukça ailemin yanına Ankara'ya gidip geliyorum, yaklaşık bir yıldır buradayız artık

Ispartalı olduk diyebilirim, uzun zaman daha burada kalacağız, güzel bir çalışma ortamı var, dizimizde büyük bir ilgi ile takip ediliyor" diye konuştu,

Sakarya-Fırat dizisi ile şöhreti yakaladığını düşündüğünü belirten güzel oyuncu, "Tabii henüz yaşım genç ve yolun başındayım, gelecekte tüm karakter egolarımı tatmin ederek sinema ve televizyonda ilerlemek istiyorum" dedi.

Hindistan, özel hayatı ile ilgili sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.

SAKARYA FIRAT'LA ŞÖHRETİ YAKALADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 18:05:05
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 09:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?