4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

'Şampiyonluğu kovalayacağız'

Trabzonspor takım kaptanı Egemen Korkmaz, Trabzonspor gibi büyük bir camiada kaptanlık görevine getirilmenin onurunu ve gururunu yaşadığını belirterek, yeni sezonda şampiyonluğu kovalayan bir ekip olacaklarını söyledi.

Trabzonspor takım kaptanı Egemen Korkmaz, Bordo-mavili takımın kamp yaptığı Isparta Davraz'da bir basın toplantısı düzenledi. Kampta şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirten Egemen Korkmaz, "Çok iyi bir ortamda çalışıyoruz. Geçen seneden birbirini tanıyan arkadaşlardan oluşan bir takımız. Aramıza yeni arkadaşlar da katıldı. Onların da mutlaka bize katkısı olacaktır. Şu ana kadar genel anlamda bir problem yaşamadık. Her şey çok güzel gidiyor, umarım bundan sonra da böyle gider" dedi.

Teknik direktör Hugo Broos'un kendileriyle tek tek görüştüğünü dile getiren Egemen, "Yeni hocamızla ilgili şu ana kadar çok olumlu şeyler yaşıyoruz, bizlerle beraber birebir görüşmeler yaptı. O bizi biz de onu tanımaya çalışıyoruz. Bu anlamda her şey çok güzel devam ediyor. Umarım sezonun başına kadar çok iyi hazırlanırız ve maçlara da iyi şekilde start veririz" diye konuştu.

Kendisine yönetim kurulu ve teknik heyet tarafından verilen kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirten tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor gibi büyük bir camiada kaptanlık görevine getirilmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. İnşallah bu konuda bana güvenenleri mahcup etmem" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışının üçten fazla takım arasında geçeceğine inandığını da dile getiren Egemen, "Futbol her geçen gün böyle bir ortama doğru gidiyor. Trabzonspor her zaman şampiyonluğu kovalayan bir ekiptir. Oturmuş bir kadroya sahibiz. Geçen yıldan çıkaracağımız derslerle başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde play-off oynayacağız ve orayı geçip gruplara kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Geçen sezon taraftarları coşturma görevinin kendisine yönetim kurulu tarafından verildiğine de dikkat çeken Egemen Korkmaz, "Bu sene bu görevi yapar mıyım bilmiyorum, ama taraftarla bütünleştik. Maçlardan sonra kolbastı oynadık ve bunu tüm Türkiye tanıdı. Eğer taraftarın böyle bir talebi olursa yerine getirebilirim" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Hugo Broos'un son derece otoriter bir yapıya sahip olduğuna da değinen Egemen Korkmaz, "Bu özelliğini hem konuşmalarıyla, hem tavırlarıyla bize yansıtıyor. Yaklaşımı çok iyi. Hepimizle birebir konuştu. Her konuda yanına gidebileceğimizi bize iletti" dedi.

Milli Takım ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Egemen, "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Milli takımın başında bir hocamız var. Mutlaka kararını veriyordur. Herhalde geçen sene bizi yeterli görmedi ki milli takıma davet etmedi. Bizim tek beklentimiz başarılı olmaları. Bu bizi mutlu eder" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 18:07:05
Güncelleme :6 Temmuz 2009 Pazartesi 18:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?