4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

SDÜ marka olacak

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gıda Kulübü tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" başladı. "Kariyer Günleri" kapsamında düzenlenen "Gıda sektörünün beklentileri ve nasıl bir gıda mühendisi istiyoruz" konulu sempozyumda konuşan SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, üniversitenin gelecekte bir marka olacağını belirterek, "Ziraat Fakültemiz diğer Ziraat Fakültelerine bakıldığında iyi bir konumdadır. Birçok üniversitede öğretim elemanı bulunmazken, biz araştırmalar yaparak başarılı projelere imza atmaktayız. Üniversite-sanayi işbirliğine son derece önem vermekteyiz. TEKMER’i kurduk, TEKNOKENT kuruluş çalışmaları da devam etmektedir" dedi.

Sempozyuma özel sektörü temsilen katılan Gülköy Et Entegre Tesisleri Genel Müdürü Süleyman Dağlı ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "İşinizi severek yapın, büyüklerin tavsiyelerine itibar edin" diye konuştu.

Etkinliğin yarınki bölümüne konuşmacı olarak Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Petek Ataman, Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Ekşi, Pınar Süt Genel Müdürü Ergun Akyol, Pınar Süt İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Derici ve SİSTEK’ten Yalçın Algon’un katılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 13:35:47
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 19:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?