5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Sosyal Hizmetler’den eğitim atağı

Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi, bireyler arasında iletişimi kuvvetli, sağlıklı, bilinçli aileler oluşturmak amacıyla “Benim Ailem” adı altında bir proje başlattı.

Bu doğrultuda öncelikli olarak kurum çalışanları olmak üzere istekli ailelere çeşitli konularda 2 ay süren eğitim veriliyor. Eğitim sonunda ailelere 'Benim Ailem' katılımcı belgesi düzenleniyor.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Altunay, Benim Ailem Projesi kapsamında 4. etap eğitim programının tamamlandığını bildirdi. Bu zamana kadar çocuk yuvası personeli, yetiştirme yurdu hizmetlileri ile Bahçelievler İlköğretim Okulu velilerine 'Benim Ailem' eğitimi verildiğini kaydeden Altunay, 4. etapta da yurt öğretmenlerinin aile eğitimi aldığını bildirdi.

Anne-baba, anne-çocuk, baba-çocuk ilişkileri ile düzenli aile yapısına ilişkin bilgilerin verildiği eğitimin 2 ay sürdüğünü belirten Altunay, eğitim sonunda ailelerin aile ilişkilerine yönelik birçok eksikliğini giderdiğinin gözlemlendiğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 13:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elvan sarıca IP: 88.231.81.xxx Tarih : 17.08.2008 23:58:57

saygılar başkanım ben silahlı sertifikam ile güvenlik olarak iş arıyorum bana yardımcı olurmusunuz çok ihtiyacım var 05442872631 güvenlik g olarak 3 yıl görev yaptım bu işime devam etmek istiyorum