30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Soyguncular kameraya yakalandı

KUYUMCU SOYGUNCULARI KAMERAYA YAKALANDI

Isparta'da kuyumcudan hırsızlık yapan iki kadın, güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Polis, görüntülerden yola çıkarak iki kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma akşamı Kültür Sitesi'ndeki Hüseyin Erdeğer'e ait kuyumcuya gelen iki kadın vitrindeki bazı altın bileziklerin fiyatını sordu. Tezgaha çıkarılan bilezikleri tek tek inceleyen kadınlardan biri Erdeğer'in dikkatini dağıtırken, diğeri de sürekli dışarı çıkıp tekrar içeri girdi. İçeride bileziklere bakan şapkalı kadın hırsız ilk önce bileziklerden 5 tanesini eline aldı, el çabukluğu ile bileziklerden birini sol elinde tuttuğu cüzdanının altına kaydırdı. Bileziği el

çabukluğu ile çalan hırsız bir müddet daha hiç bir şey olmamış gibi bilezikleri incelemeye devam etti. Bir süre sonra alışverişten vazgeçen kadınlar, kuyumcudan alışveriş yapmadan ayrıldı.

Dükkanından bir bileziğin eksik olduğunu gören Hüseyin Erdeğer, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra, kadınların hırsızlık yaptığını anladı. Polise ihbarda bulunan Erdeğer, hırsızlık olayının kayıtlarını polise teslim etti ve iki kadından şikayetçi oldu.

Polis, kamera görüntülerinden yola çıkarak, kuyumcudan yaklaşık bin lira değerinde altın bilezik çalan iki zanlı kadını yakalamak için çalışma başlattı.

KUYUMCU SOYGUNCULARI KAMERAYA YAKALANDI
KUYUMCU SOYGUNCULARI KAMERAYA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 09:26:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 16:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?