5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Sprey sıkıp 9.500 YTL'sini çaldılar!

Isparta'da bankadan çıkan bir kişinin üzerine sprey sıkarak kirleten ve yardım bahanesiyle yaklaşan iki kişi yankesicilik suretiyle şahsın içinde 9 bin 500 YTL ve boş çek koçanları olan çantasını alıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre Keçiborlu Dörtyol Mevki'inde benzin istasyonu işleten Raşit Altınay (53), bankaya para yatırdıktan sonra başka bir bankaya daha para yatırmaya gittiği sırada gasp edildi.

Altınay'ı takip eden iki yankesiciden biri, fark ettirmeden sprey sıkarak üzerinin kirlenmesine neden oldu.

Yolda yürüdüğü sırada vücudunda ıslaklık hisseden Altınay, saat 15.00 sıralarında Mescitli İşhanın'a girerek üzerini temizlemek istedi. Raşit Altınay'ı, yankesicilerden biri 'Üzeriniz kirlenmiş' diyerek yardım bahanesiyle eğlediği sırada, diğer yankesici masa üzerinde bulunan ve içerisinde 9.500 YTL ile boş çek koşanlarının bulunduğu çantayı aldı.

İki yankesici kayıplara karışırken, para dolu çantasının çalındığını fark eden Altınay hemen polise haber verdi. Altınay, 'Her şey bir anda oldu bitti. 30 yaşlarında koyu renkli gömlek giymiş, geniş yüzlü hafif kilolu bir erkek şahıs pantolonumu temizlememe yardımcı olmak istedi. İkinci şahsın yüzünü hatırlamıyorum. Sanırım ince zayıf biriydi. Dönüp baktığımda çantam yoktu" diye konuştu.

Polis, yankesicilerin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 19:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?