5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Suç örgütü çökertildi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 2 Ocak 2009 tarihinde dört ilde eş zamanlı yaptığı operasyonda gözaltına alınan 24 zanlıdan 9'u tutuklandı.

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Ocak tarihinde Şarkikaraağaç ilçesi, İstanbul, Konya ve Denizli illerinde eş zamanlı yaptığı operasyonda 24 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette sorguları tamamlanan zanlılar dün adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan örgütün lideri olduğu belirtilen Ö.E. ile birlikte F.S., B.Ö., S.K., A.A., M.A.E., Ç.K., H.Ö., V.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 sanık ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 11:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖKHAN AKSOYLU IP: 78.163.163.xxx Tarih : 8.01.2009 02:50:27

BU SUP ÖRGÜTLERİNİN YAKALANMASIYLA İLÇELERDEKİ SORULARIN HEPSİ BİTECEKMİİ ACABA YOKSA DEVAM EDEKMİSİNİZ DEVAM EDERSENİZ ISPARTA HALKI OLARAK HERKES SEVİNECEKTİR SAKİN VE GÜZEL BİR ISPARTA İÇİN ALLAH YARDIMCINIZ AEO BAŞARILARINI BEKLEMEKTESİZ TC.ISPARTA EMLİYET PERSONELLERİNE BAŞARILAR. GÖKHAN AKSOYLU