7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Tadilat yaptığı balkonun altında kaldı

Isparta'da, Ahmet Ünal adlı bir kişi, Bahçelievler Mahallesi'nde apartmanın birinci katının balkonunda tadilat çalışması yaptığı sırada balkonun çökmesi sonucu altında kaldı. Su tesisatçısı Ahmet Ünal (44) olay yerinde hayatını kaybetti.

Gözyaşları içerisinde enkazın başında bekleyen iş arkadaşı Mehmet Köken, polisi aradı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri ve sağlık görevlileri göçük altında kalan Ahmet Ünal'ın yaşamını yitirdiğini söyledi. İddiaya göre, Ahmet Ünal ve arkadaşı Mehmet Köken, Bahçelievler Mahallesinde bir apartmanın birinci katında dışarıdan kaldırımla birleşik olan balkonu yıkmaya geldi. Balkonun üzerinde tadilat çalışması yaptıkları sırada arkadaşı Mehmet Köken, balkonun birinci kattan ayrıldığını görünce arkadaşı Ahmet Ünal'a seslendi.

Köken, kendisi balkonun üzerinden atladığını ancak arkadaşı Ahmet Ünal'ı uyardığı an bir adımla balkonun göçtüğünü ve altında kaldığını söyledi. Mehmet Köken olayı şöyle anlattı: "Ahmet Ünal'la birlikte Bahçelievler Mahallesinde bulunan apartmanın birinci katı ile kaldırım arasında kalan yere tadilat çalışması için geldik. İkimizde balkonun üzerinde duruyorduk. Balkonda birkaç tadilat yaptıktan sonra üzerine çıktık. Ben biraz daha kaldırım tarafında duruyordum. Gözüm biran balkonla betonun birleştiği yere kaydı ve yavaş yavaş ayrıldığını gördüm. Kendimi kaldırıma doğru attım. Arkadaşım Ahmet Ünal'ı uyardım ama bir adım daha atamadı ve göçük altında kaldı."

Olay sonrası Ahmet Ünal'ın yakınları haberi alır almaz geldi. Yakınları Ahmet Ünal'ın göçük altında kalıp hayatını kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Ev sahibi Erkan Demirparmak ise tadilatı yapan Ahmet Ünal'a, çalışmaya başlamadan önce dikkatli olması gerektiği, balkonun sağlam olmadığını söylediğini belirtti.
Ahmet Ünal'ın cesedi enkaz altından çıkarılıp Isparta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2007 Cuma 15:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?