5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Tatilini öğrencileriyle geçiriyor!

Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi'nin Matematik Öğretmeni Ali Savcı, meslektaşları yaz tatili yaparken, öğrencilerine ücretsiz kurs veriyor.

Tatile çıkmayıp sabah erken saatte okula gelerek öğrencilerine ders veren Matematik Öğretmeni Ali Savcı, "Okul kapandıktan sonra 16-26 Haziran arasında bir yaz programı hazırladım. 10 ve 11'inci sınıflara yönelik bir program. ÖSS hazırlık bütün matematik konuların tekrar en baştan başlıyoruz. Çocuklarımızdan da yoğun bir talep var. Yaklaşık 60 öğrenciye ders veriyorum. Bu sayı hergün artıyor" şeklinde konuştu.16 Haziran'da başlayan kurs programı kapsamında öğleden önce 11, öğleden sonra ise 10'uncu sınıflara ders veren Savcı, şunları söyledi:

"Sadece kendi okulumuzun öğrencileri değil diğer okullardan da öğrenciler kursa geliyor. Bizim amacımız, çocuklarımızı ÖSS'ye çok iyi hazırlamak, temelden eğitim vermek. Bunun için de boşlukları değerlendiriyoruz. Çocuklardan böyle bir istek geldi. Biz de bu isteği yerine getirdik. Kursumuzun ikinci etabı 7 Eylül-18 Eylül arasında gerçekleştirilecek".

Okul Müdürü Niyazi Karadem ise Matematik Öğretmeni Ali Savcı'yı bu davranışı nedeniyle kutlayarak,"Tatil gününde böyle bir program hazırlayıp çocuklarla tek tek ilgilendiği için çocukların da dershaneye gitmeyip severek, isteyerek matematik öğretmeniyle ders çalışmaları beni çok mutlu ediyor" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 15:23:27
Güncelleme :23 Haziran 2009 Salı 15:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?