5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Temizlik ihalesi sinevizyonda

TEMİZLİK İHALESİ SİNEVİZYONDA

Isparta Belediyesi'nin şehir içi temizlik ihalesi sinevizyonla dışarıdaki katılımcılara izletildi.

Isparta kamuoyunu uzun süredir meşgul eden temizlik ihalesi Belediye İhale Salonu'nda gerçekleştirildi. Isparta Belediyesi'nin 2010 yılına ait şehir içi temizlik hizmet alım işi ihalesi Belediye İmar Müdürlüğü'ne konan sinevizyonla canlı olarak izletildi. 2010 yılının ilk üç ayına ait olan şehir içi temizlik hizmeti pazarlık ihalesine 14 firma davet edilirken, bunlardan 6 firma dosya alarak ihaleye iştirak etti. İhaleyi Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise bizzat takip etti. İki turlu kapalı teklif usulü yapılan ihalede şirketler kıyasıya mücadele etti.

Birinci turun ardından 1 Ocak 2010 ile 31 Mart 2010 tarihleri arasını kapsayan ihalenin ikinci turunda Çevtem, bir milyon 885 bin TL, Temay bir milyon 920 bin TL, Al-fa bir milyon 269 bin TL, Atlas bir milyon 850 bin TL, Nil bir milyon 490 bin TL, ve Erhan A.Ş bir milyon 935 bin TL teklifte bulundu. Aynı araç ve kişi sayısı ile hizmet verecek olan firmanın teklifi şu anda aynı hizmeti veren firmanın fiyatından yüzde 50 daha ucuza hizmet verecek.

İhale sonrasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, "Kazanan firmanın Isparta'mıza en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Bence ihaleler hep böyle olmalı. Herkesin gözünün önünde gerçekleşmeli. Bugün bizde böyle bir ihale gerçekleştirdik. Kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra belediyelere örnek olsun. Halkımızın huzurunda bir ihale gerçekleştirdik. Son teklif açılıncaya kadar kimin kazandığı belli olmayan bir ihale gerçekleştirdik" dedi.

TEMİZLİK İHALESİ SİNEVİZYONDA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 17:33:03
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 17:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?