3
Mayıs
2024
Cuma
ISPARTA

Toplu Konut temeli pazar günü atılıyor

Isparta’da belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapılacak toplu konutların temel atma töreni Pazar günü yapılacak. 1 yıl içerisinde tamamlanacak olan 168 konut için Pazar günü saat 15.00’de temel atma töreni düzenleneceği bildirildi.

Çünür Mahallesi’nde yapılacak ve 1 yıl içerisinde tamamlanacak olan 168 konut için Pazar günü saat 15.00’de temel atma töreni düzenleneceği bildirildi. Isparta’da evsiz aile kalmayıncaya kadar bu tür inşaatlara devam edileceğini belirten Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle Çünür Mahallesi’nde temellerini atacağımız olan inşaat bizim için bir başlangıç noktası olacaktır. Isparta’da evsiz bir aile kalmayıncaya kadar ve her bütçeye uygun inşaatlarımız devam edecektir. Çünür Mahallesi’nde yapılacak 168 konut bir başlangıçtır. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğiz" diye konuştu.

TOKİ Genel Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın da katılacağı törende, vatandaşlar için Kaymakkapı Meydanı’ndan otobüs kaldırılacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 19:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?