5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Trafik sloganları poşetlerde!

Isparta Emniyet Müdürlüğü ile IYAŞ alış-veriş merkezi arasında yapılan anlaşmayla, alış-veriş poşetlerinde trafik kurallarının vatandaşa hatırlatıldığı sloganlar yer alacak.

Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, Trafik Eğitimi ve Bilgilendirme Projesi kapsamında, sürücü ve yayaları trafikte dikkat etmeleri gereken konularda uyarmak amacıyla alışveriş poşetlerinde trafik sloganlarının yer alacağını kaydetti.

IYAŞ Alışveriş Merkezi yöneticilerinin, işbirliği çağrısına duyarsız kalmayarak poşetler üzerinde trafik sloganlarının bulunmasını kabul ettiklerini belirten Seyhan, diğer alışveriş merkezleriyle de görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Özellikle, emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekmek istediklerini dile getiren Seyhan, “Aşırı hız ve alkolü araç kullanımının felaket getireceğine dair sloganlarla birlikte, özellikle emniyet kemeri kullanımının yaygınlaştırılması yönünde sloganların kullanılmasına öncelik veriyoruz” dedi.

Öte yandan Halk Eğitim Merkezi ve Isparta Oteli binasında bulunan ışıklı billboardlarda da trafik sloganlarının dönmeye başladığını ifade eden Seyhan, bu sayede özellikle sürücülerin dikkatini çekmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 18:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?