30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Vali Öner evlilik yolunda

62 YAŞINDAKİ VALİ NİŞANLANDI

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, yeni nişanlandığı eğitmen Saadet Şen ile objektiflerin karşısına geçerek tanışma hikayelerini anlattı.

Isparta'da görev süresinin birinci yılını dolduran Vali Ali Haydar Öner, 15 gün önce nişanlandığı kişisel gelişim uzmanı Saadet Şen ile Aktif Gazeteciler Derneği'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın Kafe'de düzenlediği programda gazetecilere poz verdi. Gazetecilerin Vali Öner'e desteklerinden ötürü plaket sunduğu toplantıda, nişanlı çift tanışma hikayelerini anlattı.

Bursa'da yayın yapan bir yerel televizyonda yaptığı program nedeniyle Isparta'ya geldiğini ve burada Vali Öner ile tanıştığını söyleyen Şen, "O gün Vali Öner'den çok şey öğrendim. O sofrada geçen muhabbeti hayatım boyunca unutmayacağım. Ertesi gün Sinerjik İletişim konulu konferansı verirken Vali Bey bu programın bir bölümüne katıldı. Hatta o gün yoğun programı olmasına rağmen randevu saatlerini değiştirerek Eğirdir'e çay içmeye davet etti" dedi.

Bu yaşananların ardından İstanbul'a uçakla döndüğünü belirten Şen, "Ben rötar nedeniyle zamanında İstanbul'a inemedim. O sırada Vali Bey, kartvizitimde koordinatörüme ulaşılmasını sağlayan numarayı arayarak benim İstanbul'a inip inmediğimi sormuş. Kendisini de vali olarak tanıtmamış. İstanbul'a indiğimde koordinatörüm sinirli bir şekilde bana, 'Ali Haydar Öner diye biri arayıp seni sordu' dedi. Ben de, 'Arayan Isparta Valisi deyince şaşırdı. Etiket kullanmayan biri olarak o anda ilgimi çekmeyi başardı" ifadelerini kaydetti.

İstanbul'a döndükten sonra bir okulda seminer vermek üzere yeniden Isparta'ya çağrıldığını anlatan Şen, "Bu programı duyan Vali Bey, 'Madem Isparta'ya gelmeyi kafa koydunuz. Eşim olarak Isparta'ya gelmenizi istiyorum' deyince tereddütsüz bu teklifi kabul ettim. 27 Aralık'ta da Ankara'da nişanlandık. Nikah tarihimiz 27 Ocak ve nikah Isparta'da olacak" diye konuştu.

Isparta'ya gelmekten çok mutlu olduğunu belirten İzmirli Saadet Şen, "Isparta'ya gelin geliyorum" dedi.

Kişisel gelişim uzmanı Şen ile hayatını birleştireceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Vali Öner ise, "Vali olarak bazı programlara tek başınıza gitmek uygun olmuyor. Yalnız görev yapmak da bir vali için çok zor. Bundan böyle de hızlı adımlarla Isparta'ya hizmetimiz sürecek" dedi.

Bir önceki eşinden ayrıldığı belirtilen Vali Öner'in 2 kızı ve bir torunu olduğu öğrenildi.

62 YAŞINDAKİ VALİ NİŞANLANDI
62 YAŞINDAKİ VALİ NİŞANLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:26:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?