30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Vali Öner'e veda yemeği

VALİ ÖNER'E VEDA YEMEĞİ

Kırklareli Valiliği görevine atanan Isparta Valisi Ali Haydar Öner için düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Aşiyan Düğün Salonu'nda Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin müziği eşliğinde gerçekleştirilen gecede Vali Öner'in Isparta'ya geldiği günden bu yana çekilen fotoğrafları ve televizyon haberlerinden oluşan sunum yapıldı.Sunum sırasında Vali Öner'in eşi Saadet Şen Öner ve salonda bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Sunum programının ardından veda konuşmalarının ilkini ilçe kaymakamları adına Sütçüler Kaymakamı Özer Özbek yaptı. Özbek, “Sizleri unutmayacağız. Çünkü siz bir okul gibiydiniz. Sizin yanınızda durdurduğumuz her saniye bizlere yeni bir şeyler öğrettiniz. Vatandaşla olan münasebetleriniz, herkese yetişebilme gayretiniz, bizim için bir sinerji oldu” dedi.

Vali Yardımcıları adına konuşa Niyazi Can ise “Siz önce unutulmaz bir insan oldunuz. Öyle güzel çalışmalar yaptınız, öyle güzel eserler kazandırdınız ki, bunlar durduğu müddetçe isminiz gönüllerde yaşayacaktır. Kimsesizlerin kimi oldunuz, önemli olanda budur” diye konuştu

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise düşüncelerini ve duygularını, “Biz sizinle daha uzun yıllar birlikte çalışmak istiyorduk. Ama görev kutsaldır, sizin de söylediğiniz gibi vatanın neresinde olursa olsun hizmet yapmak kutsaldır. Isparta'ya geldiğiniz günden bu yana bir bütünlük yarattınız. Herkese eşit mesafede oldunuz, kimseyi ayırmadınız, herkesi kucakladınız, hiçbir partiyi ayırmadınız. Bu güzel davranışınız hizmetlerin yürütülmesinde önemli kolaylıklar sağladı. Tek tesellimiz kısa zamanda sizinle birlikte yapmış olduğumuz güzel hizmetlerdir” şeklinde açıkladı.

Vali Ali Haydar Öner ise böyle güzel bir akşam yaşattıkları için herkese teşekkür ederek, “Önemli olan ayrılıkların hüzünle olduğu kadar vuslatlarında özlemle olmasıdır. Bir kusurumuz olmuş ise bağışlanmamı dilerim” dedi. Vali Öner eşi Saadet Şen Öner'i de kürsüye çağırarak; “Bana her zaman yardımcı olan, Yaşam Koçu olarak Isparta için önemli çalışmalar yapan muhterem eşime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Eşimle birlikte helallik istiyoruz. Ancak bir şartla helallik istiyoruz. Eğer hakkınızı bilerek yemiş isem hakkınızı helal etmeyin. Yok, eğer bilmeyerek bir kusurumuz olmuş ise önce Yüce Mevla'dan bağışlanmamı dilerim, sonra da aziz milletimizin hoşgörüsüne sığınırım. Isparta'da çok güzel günlerimiz oldu, çok güzel dostluklar kurduk. Isparta'nın gül kokusunu unutmayacağız. Gül kokulu güzel insanlarını unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

VALİ ÖNER'E VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 15:31:02
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 15:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?