2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Vali Parlak'tan yeni yıl mesajı

Isparta Valisi İsa Parlak, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm Ispartalılar’a 2005 yılının güzellikler getirmesini diledi.

2005 yılının huzur dolu bir yıl olması temennisinde bulunan Vali Parlak mesajında, "Milletçe bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yılı idrak ediyoruz. 2005 yılının ülkemize ve Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2004 yılı, üzüntüleri ve sevinçleriyle, zorlukları ve güzellikleriyle olumlu olumsuz yönleriyle geride kalıyor. 2005 yılının ise ülkemiz, milletimiz ve Isparta’mız için hep güzellikler içinde sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesi en büyük dileğimdir" dedi.

2004 yılında yapılan çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Vali Parlak, "2005 yılı içerisinde de huzurlu, hoşgörülü, sevecen ve çalışkan Ispartalılar’la hep beraber Isparta’mızı çağdaş uygarlık seviyesine taşımak için gece gündüz demeden çalışarak başaracağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Isparta halkının, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkanın ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, esenlik, mutluluk, başarı ve umut dolu günler dilerim" dedi.

Isparta-İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2004 Cuma 09:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?