5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Vali Uzun ayrılacağı için üzgün

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayıyla yayınlanan Valiler Kararnamesi kapsamında Çankırı Valiliği'ne atanan Şemsettin Uzun, Isparta'dan ayrılacağı için üzüntülü olduğunu söyledi.

Kararnameyi "Benim için sürpriz oldu" diye değerlendiren Vali Uzun, "Valiler siyasi yolla gelir ve siyasi yolla gider. Ben bir memurum. Hükümet ne isterse onu yaparız. Böyle uygun görmüşler. Nasıl bir sıkıntı oldu bilmiyorum. Burada içecek suyumuz bu kadarmış" yorumunu yaptı.

DOĞRU BİLDİĞİMİ YAPTIM

Bir hafta sonra Isparta'da üçüncü yılını dolduracağını belirten Vali Uzun, görev süresi boyunca daima doğru bildiğini yaptığını ve emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Eğirdir Gölü konusunda bazı vatandaşların Isparta Valiliği'ne yönelik açtığı davalara değinen Vali Uzun, şöyle konuştu: "Bu konuda Eğirdirlileri, Ispartalıları düşündüm. İşte ben gidiyorum, burada kalacak olan sizlersiniz. Ortada bir yanlış varsa düzeltilmeli. Nitekim doğru bildiğim yolda ilerledim. Emin adımlar attım, yanlış bir karar almadım. Zaten Isparta Valiliği'ne açılan davalar tek tek neticelenmeye başladı. Hepsi de lehimize neticeleniyor. Benden sonra gelecek arkadaşın işi daha kolay olacak."

Ispartalılara minnettar olduğunu ifade eden Vali Uzun, sözlerine şöyle devam etti: "Isparta çok güzel bir il. İnsanları da çok güzel. Görev yaptığım süre boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Asayiş açısından da sakin bir il. Ciddi bir sorun olmadı.

Ispartalılar bunun kıymetini bilmeli. Kaliteli bir seviye var. Keşke daha fazla zamanım olsaydı da daha çok çalışma yapabilseydik. Görev sürem boyunca önemli çalışmalar yaptık. Alt yapıda oldukça iyiydik. Eğirdir Gölü ile ilgili aldığımız kararlar önemli. Bende milliyetçilik duygusu var. Nereye gitsem oraya hemen bağlanıyorum. Kendimi de şu an Ispartalı gibi hissediyorum. Karadenizliyim ama Isparta'nın da artık benim için ayrı bir yeri olacak."

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 14:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kazım tekeli IP: 78.187.12.xxx Tarih : 28.12.2008 21:22:38

slm valimiz yakışanız yabtınız siz varya mükemel bir inasnız size katlıyoum vallahi ısparta sizi unutmaz sayın valimiz sizde bizi unutmayınız yolun acık olsun tşk ederiz buraya kadar bir takım birşeyler yabtırnız allah razı olsun allahım size yolun daima acık etsin yeni iş hayatınızda başka şehride güzel birşey karşılaşırsınız siz daima güzel temiz bir insanlara layıksınız türk insanı daima iyidir ve iyi olmaya çalışır ısparta birlik berbaerlikte güzel oluyor birlil olmasa iş yürümez sayın valimiz yemin ederim üzüldüm ben ise kuleönünden ilerleyen zamanlarda kuleöüne yolunuz düşerse bekleriz gelmiştiniz zaden yine bekleriz valimiz byssss ısparta halkı icin size diyecegim şey şu sakın sakın bizi unutma bizde sizi unutmayalım her zamöan nerde olursan ol yanındayız sayın valimiz bu kadar yeni yeni yeriniz icin şimdiden hayırlı olsun allah daima iyi etsin sizleri.