7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Yağmurda bekleme cezasına inceleme

Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükhacılar Köyü İlköğretim Okulu'nda 6. sınıfta öğrenim gören 5 öğrencinin, beden eğitimi öğretmeni ve okul müdür yardımcısı S.S.'nin, kendilerine yağmur altında bekleme cezası verdiğini öne sürdüklerini bildirdi.

Öğrencilerin konuyla ilgili şikayetlerini, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iletmeleri üzerine inceleme başlattıklarını belirten Yılmaz, gerekli çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Yılmaz, ''Öncelikle olayı teftiş kuruluna sevkettik. Teftiş kurulu, gerekli araştırmayı yapacak ve buna göre rapor hazırlayacak. Rapor doğrultusunda da söz konusu öğretmen hakkında soruşturma açılması gerekiyorsa soruşturma açılacak'' dedi.

Böyle bir durumun söz konusu olmayacağını tahmin ettiğini belirten Yılmaz, ''Öğretmenle henüz bir görüşme yapmadık. Ders beden eğitimiymiş. Öğrenciler, dersi okul bahçesinde yapmaları için dışarıya çıkarılmış olabilir. Öğretmen, ders yerine ceza gibi bir işleme giriştiyse bu hoş bir davranış değil, gereken yapılacaktır'' diye konuştu.

a.a
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 20:30:44
Güncelleme :5 Aralık 2007 Çarşamba 20:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?