5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Yaşlı çift ölü bulundu

ISPARTA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Isparta'da, 84 yaşındaki Ali Yavuz ile eşi evlerinde ölü bulundu.

Olay, Sermet Mahallesi'ndeki müstakil evlerinde meydana geldi. Ali Yavuz ve eşi Meryem Yavuz (74) evlerinde ölü bulundu.

Öğleye doğru eve gelen 14 yaşındaki torun Burak Armağan, anneannesini secdede namaz kılar vaziyette, dedesini de kanepede oturur şekilde hareketsiz görünce hemen 155'i aradı.

Olay yerine gelen polis, Yavuz çiftinin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle öldüklerini belirledi. İlk bakışta Yavuz çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından ya da gıda zehirlenmesinden dolayı vefat ettikleri belirtildi. Ancak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenazeler otopsi için SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen yaşlı çiftin kızı 30 yaşındaki Hatice Yavuz sinir krizleri geçirdi. Yavuz, evden ayrılırken sobayı yakıp işe gittiğini anlattı. Komşularından Ebru Dilek de sabah saatlerinde 71 yaşındaki Meryem Yavuz'u gördüğünü, sağlıklı bir şekilde olduğunu hatta konuştuklarını söyledi. 86 yaşındaki Ali Yavuz'un ise uzun bir süre akciğer ve kalp rahatsızlığı bulunduğu, bundan ötürü de iki gün önce hastaneye gittiği belirtildi.

ISPARTA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM
ISPARTA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 17:02:05
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 17:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?