5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Yattara'ya barbekülü karşılama

Isparta'nın Davraz İlçesi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sabah antrenmanı sonrası barbekü partisi düzenlendi.

Bordo-mavili takımın kamp yaptığı Mountain Sport Resort Oteli'nin bahçesinde düzenlenen barbekü partisine teknik heyet, futbolcular ve basın mensuplarının yanı sıra Isparta Valisi Ali Haydar Önel de katıldı.

Kampa dün gece katılan Gineli yıldız Yattara'ya takım arkadaşları 'Bu parti senin için' diye espri yaptılar. Teknik direktör Hugo Bross da, Yattara ile ayak üstü bir süre sohbet etti.

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, barbekü partisinde teknik heyet ve oyunculara başarı diledi, Belçikalı teknik direktör Hugo Bross ile de sohbet etti. Vali Öner, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Trabzonspor, sabah yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavili futbolcular, sabah antrenmanında kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana izinli olan Tony Slyva ve Song katılmazken, bu futbolcuların Pazartesi günü takıma katılmaları bekleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 17:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?