5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Yazıcıoğlu hedeflerini anlattı

Seçim çalışmaları için Isparta'ya gelen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Tek kişinin iradesiyle yürütülmeyen Türkiye İstiyorum" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 29 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Isparta adaylarının tanıtımına katıldı. Yazıcıoğlu, önce yerel sonra genelde iktidar olmak için çabalayacaklarını söyledi.
Partisinin hiçbir zaman kendi menfaatlerini düşünmediğini belirten Yazıcıoğlu, Isparta Oteli'nde düzenlenen tanıtım toplantısında şunları söyledi: "Eğer ülkemiz için faydalı değilse iktidara talip olmadık, olmayız da. Hedefimiz halkımızı mutlu ve huzurlu yapabilmek. BBP zor şartlarda kuruldu ama dürüst kaldı, milliyetçi ve maneviyatçılığından taviz vermedi. Bu özelliği ile var oldu. Biz sadece iktidar olmayı değil, iktidar ve muktedir olmayı hedefledik, inandığımız ve doğru bildiğimiz hiçbir davranıştan

kaçmadık. Partimizin menfaatine aykırı bile olsa doğru bildiğimizi yaptık. Hiçbir parti bizim yaptığımızı yapmadı. Kimseye diyet borcumuz yok, boyun eğmeyiz. Dış odaklara, içerideki derin güçlere, çetelere, mafyalara dayanmadık, dayanmıyoruz da. Biz Allah'tan yardım alacağız, milletten de destek alacağız. Allah'tan sonra tek hizmet edeceğimiz nokta halktır."

Önce yerelde sonra ise genelde iktidar olacaklarını dile getiren Yazıcıoğlu, yerelde iktidar olunan noktalarda dönüşüm yaşanacağını ve BBP'li belediyelerde yönetimin şeffaf olacağını ve halkın ortak kararıyla belediyelerin yönetileceğini söyledi. Yazıcıoğlu, BBP'li belediyelerin "yandaşını kollamayacak, milletin hak ve hukukunu gasp etmeyecek, seçim sonrası da bulunduğu yöredeki tüm halkın başkanı" olacağını anlattı. Kavgasız Türkiye istediğini belirten Yazıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"İşkencenin olmadığı Türkiye istiyorum. Bu ülke ihtilalleri de gördü. Ne oldu, ülke geriye gitti. Tek kişinin iradesiyle yürütülmeyen Türkiye istiyorum. Darbenin olmadığı, demokrasinin, millet iradesinin, hukuk gücünün var olduğu Türkiye istiyorum. Köylüsüne, çiftçisine hak ettiği değeri veren, gençleri üretken olan Türkiye inşa etmek istiyorum. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Topyekun kalkındırmanın, Türk İslam medeniyetini yeniden dünyaya sunmanın mücadelesini yapıyoruz."
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 15:21:28
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 15:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?