5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Yeni vali göreve başladı

22 Aralık 2008 tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzaladığı valiler kararnameyle Çankırı’dan Isparta Valiliğine atanan Ali Haydar Öner göreve başladı. Öğlen saatlerinde Valilik önünde kamu görevlileri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin karışladığı Vali Öner, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.

Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’ya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Isparta’nın çiçeği burnunda Valisi Öner, yerel yönetimler, vatandaşlar, sivil toplum örgütleri ve siyasetçilerle bu güzel şehre en iyi hizmeti yapmak için hep birlikte çalışacakları mesajını iletti. Isparta’yı eğitimde ve sağlıkta ilerlemiş bir kent olarak tanımlayan Vali Ali Haydar Öner, turizmde yeni atılımlar ve arayışlar içerisinde olacağının altını çizdi.

Vali Öner “Tarımda Türkiye’de potansiyele sahip Isparta’da alternatif ürünleri ise gün yüzüne çıkaracağız. Eksik kalan sulama yatırımlarını tamamlayacağız. Gerileme dönemi içerisine giren sanayileşmede ise telafi yollarını arayacağız. Isparta’da Atatürk ilkeleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 20:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?