30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Ziraat Odası’ndan sigorta hizmeti

ZİRAAT ODASI’NDAN SİGORTA HİZMETİ

Isparta Ziraat Odası çiftçilerin tarım sigortalarını kolayca yaptırmaları için Ziraat Bankası bünyesinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta’nın acenteliğini istedi.

Yüzde 50 oranında devlet tarafından desteklenen ve küçük meblağlı prim ödemelerini içeren tarım sigortasının kolaylıkla yapılabilmesi için Isparta Ziraat Odası, Ziraat Bankası’ndan sigorta acenteliği istedi. Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, “Bu yıl yaşanan dolu felaketi ve çatlama olayı nedeniyle üreticilerimiz zarar görürken, tarım sigortasına hiç önem verilmediği ortaya çıktı. Başımıza gelenler tarım sigortasının önemini kavramamıza yetti. Gelecek yıl için sigortaların odamızda yapılması için çalıma başlattık” dedi.

Ziraat Bankası’ndan Ziraat Sigorta’nın acenteliğini istediklerini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, “Yılbaşına kadar Ziraat Sigorta’nın odamızda faaliyet göstermesini bekliyoruz. Böylece odamıza gelen üyelerimiz kolaylıkla tarım sigortalarını yaptırabilecekler. Tarım sigortası için verilen desteklemeler için belgeler de zaten buradan veriliyor” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 10:02:03
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 12:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?