6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Babaya son bakış

Kahramanmaraş'ta, hırsız kovalarken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düşen polis memuru Ali Akçiçek için görev yaptığı Türkoğlu İlçe Emniyet Amirliği'nde tören düzenlendi.

abutun önüne gelerek babasının fotoğrafını öpen 9 yaşındaki Çağatay'ı, Vali teselli etti.

Şehit polis memuru Akçiçek'in Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi sabah saatlerinde Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morgundan alınarak Türkoğlu İlçe Emniyet Amirliği'ne getirildi. Cenazenin getirilmesinin ardından şehit polis memurunun akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Akçiçek'in kardeşi Mustafa Akçiçek kardeşinin cenazesine sarılarak gözyaşı döktü. Şehit polis memurunun 9 yaşındaki oğlu Çağatay Akçiçek ise babasına son kez baktı. Saygı duruşunda selam veren Çağatay Akçiçek, cenaze namazında ön safta yer alarak babası için dua okudu.

Cenaze töreninde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Vekili Suat Banbek ile Türkoğlu Kaymakamı Gazi Levent Kurtoğlu birer konuşma yaptı. Cenaze törenine katılan Vali İlhan Atış, şehit polis memuru Ali Akçiçek'in oğlu Çağatay Akçiçek'e sarılarak teselli etti.
Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Akçiçek'in cenazesi daha sonra polislerin omuzlarında ambulansa konularak, memleketi Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'ne gönderildi. Cenazede, Ali Akçiçek'in eşi Mine Akçiçek de akrabaları tarafından sakinleştirildi.

Şehit polis memurunun kullandığı otomobil, dün akşam Türkoğlu İlçesi'nde hırsız kovalarken köpeğe çarpmamak için karşı yönden gelen minibüsle çarpışmış, kaza sonrası Akçiçek kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 15:59:15
Güncelleme :9 Ocak 2006 Pazartesi 16:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GAZİ ODABAŞI IP: 81.215.175.xxx Tarih : 4.02.2006 22:17:24
Şehit polisimize Allahtan Rahmetler diliyorum.Yakınlarına Yüce Allah yardımcı olur inşaallah.