6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Beyaz seferberlik

K.Maraş'ta kar temizleme çalışmalarında çok sayıda araç ile 100'ün üzerinde personel görev yapıyor. Çalışmalar için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü, Su Kanal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri iş bölümü yaptı.

Belediye Basın Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, ekipler, öncelikli olarak ana arterleri trafiğe açık tutmaya çalıştı. Mahalle yollarına müdahale eden görevliler, kaldırımlarda da bir süre çalışma yaptı. Belediye görevlileri, yolların kardan temizlenmesinden sonra hemen arkasından tuzlayıp, buzlanmanın önüne geçmeye çalıştı. Kar temizleme çalışmalarında greyder ve kepçenin yanı sıra 6 adet tuz aracı kullanılıyor.

Öte yandan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vatandaşları don ve zehirlenmelere karşı uyardı. Soba zehirlenmelerine dikkat çeken Poyraz, "Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Halkımız zorda kalmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkmasın. Trafiğe çıkan vatandaşlar mutlaka yanlarında zincir bulundursun. Ayrıca soba zehirlenmelerine karşı da tedbirli olalım." dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 16:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?