6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Öğrencilerden Pakistan'a yardım

Kahramanmaraş'ta, Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri, deprem felaketini yaşayan Pakistan için mahalle mahalle dolaşarak 3 kamyonet gıda ve 1 kamyon da giyim yardımı topladı.

Pakistan'da yaşanan depremin ardından, Türkiye genelinde yardım kampanyaları devam ederken, Kahramanmaraş'ta Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri de anlamlı yardımda bulundu. Yaklaşık 10 gün önce yardım kampanyası başlatan öğrenciler, kenar mahalle olmasına rağmen ev ev, mahalle mahalle dolaşarak 3 kamyonet gıda, 1 kamyon da giyim yardımı toplamayı başardı.

Topladıkları yardım malzemelerini elleriyle kamyona yükleyen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenciler kardeş ülke Pakistan'ı unutmadıklarını belirterek, "Bizler sıcak yuvamızda bayramı geçirirken onlar soğukta dışarıda yaşamak zorunda kalıyorlar. Bu yardımı Pakistan'da okuyan öğrenciler için topladık. Onlar bizim kardeşimiz. Onlar hasta olmasınlar" diye konuştu.

Okul Müdürü Abdurrahman Şen ise kampanyaya bütün öğrencilerin katıldığını ifade ederek, "Daha önce 2 bin YTL nakit para toplamıştık. Paraya ihtiyacı olan öğrencilerimiz dahi yardımda bulundu. Okul dışında mahallerinde dolaşan öğrencilerimiz gerçekten büyük bir başarıya imza attılar. Bu yardımın tamamını kendileri topladı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 18:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyza avcı IP: 85.98.145.xxx Tarih : 31.05.2006 18:29:54
ben bu kanpanyaya çok sevindim.çünkü pakistanlıları çok seviyorum onlar bizim kardeşlerimiz