8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Polis memuruna kanlı infaz

Manisa'nın Demirci ilçesinde görevli 12 yıllık polis memuru Levent Sezer (37), kurban bayramı için geldiği Kahramanmaraş'ta kayınvalidesinin evinde uyurken ensesine ateş edilerek öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, olay, Namık Kemal mahalllesi 54. sokaktaki Ahmet Yıldırım'a ait evde meydana geldi. Manisa'nın Demirci ilçesinde görevli polis memuru Levent Yıldırım eşi Canan Yıldırım ile birlikte kurban bayramı tatili için memleketleri Kahramanmaraş'a geldi. Kurban bayramında akrabalarını da ziyaret eden aile Salı günü Manisa'ya dönme kararı aldılar. İddialara göre, Levent Sezer, bayramın 4. günü akşamı kayınbiraderi S.Y. ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştı. Enişte-kayınbirader arasındaki sözlü tartışma akrabalarının araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı. Sabah saatlerinde eşi Levent Sezer uyuduğu halde çarşıya alışverişe giden Canan Sezer daha sonra ağabeyinin evine gelerek yengesi ile birlikte kahvaltı yaptı.

Yaklaşık bir saat sonra eve dönen Canan Sezer eşinin yatakta yaralı olduğunu gördü. Bunun üzerine 155 polis imdat telefonunu arayan Canan Sezer polis olan eşinin vurulduğu ihbarınında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri Levent Sezer'in ensesine bir el ateş edilerek öldürüldüğünü tespit etti. Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesi üzerine yapılan incelemede Levent Sezer'e yorganın üzerinden ateş edildiği ortaya çıktı. Levent Sezer'in cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin ardından olay yerine gelen Cinayet Bürosu dedektifleri çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Levent Sezer'in eşinin hareketlerinden şüphelenen ekipler, Canan Sezer ile ağabeyi S.Y.'yi gözaltına aldı. Levent Sezer ile 10 yıldır
evli olan Canan Sezer'in geçtiğimiz yaz ayında eşi ile tartıştığı bu yüzden 3 ay babasının evinde kaldığı öğrenilirken, S.Y.'nin de eniştesi Levent Sezer'e yüklü miktarda borcunun bulunduğu öne sürüldü. Öte yandan, Levent Sezer'in iki adet ruhsatlı tabancısının bulunduğu ancak evde yapılan aramada bu silahların bulunamadığı bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 18:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?