6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Bıçaklı kavga kanlı bitti

Kahramanmaraş'ta, dün gece iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Katil zanlısının, 1 yıl önce aynı tarihte bıçakla adam yaralamak suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Olay dün gece Binevler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. K.K. (17) ile Resul B. (18) adlı iki arkadaş, daha önce kendilerine "Bizim mahallemizde ne işiniz var. Buralarda fazla görülüyorsunuz" dedikleri için tartıştıkları Adnan K. (20) ve arkadaşı Mahmut Y. (19) ile karşılaştı. Tekrar başlayan tartışma, bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Adnan K. (20) yanında taşıdığı bıçakla Kahraman K.'yi ve Resul B.'yi yaraladı. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kahraman K. hayatını kaybederken, Resul B. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan Adnan K.'nin, 14 Nisan 2005 tarihinde de bıçakla yaralama olayına karıştığı iddiasıyla yakalandığı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi. Adnan K., "Pişmanım. Daha önce de tartışmıştık, amacım onu öldürmek değildi" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Adnan K. ve Mahmut Y., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2006 Cumartesi 14:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeliha IP: 212.175.112.xxx Tarih : 10.03.2009 16:48:52

ya ne oluyo bizim güsel maraşımıza lütfen maraşımızın kahramanlık ünvanını anlımızın akıyla taşıyalım